جمعه ۳۱ فروردین ۰۳

اشتباه هاي معمول در دم كردن انواع قهوه

۵۰ بازديد

ميليون ها نفر در سراسر جهان به عنوان نوشيدني روزانه خود قهوه مصرف مي كنند ، در حالي كه چاي هنوز در ايران رواج دارد و چاي محبوبيت بيشتري پيدا مي كند. متأسفانه براي دوستداران قهوه ، برخي اشتباهات جزئي در فرآيند دم كردن مي تواند طعم و كيفيت قهوه را به طرز چشمگيري تغيير داده و آن را به طعم بد دهد. قبل از دم كردن قهوه ، اطمينان حاصل كنيد كه براي داشتن بهترين فنجان قهوه ، شرايط ايده آل داريد. با قهوه خانه همراه شويد تا اين نكات را براي شما توضيح دهيم.
قهوه اي كه استفاده مي كنيد تازه نيست

اگر از قهوه قديمي و باقي مانده براي تهيه نوشيدني خود استفاده مي كنيد. بايد بدانيد كه خاك رس اول را كج كرده ايد ، و در آخر اينكه ، اين يك نوشيدني جالب نخواهد بود. اگر خيلي زياد پيش برود ، قهوه طعم خود را از دست مي دهد. بنابراين حتما هنگام خريد قهوه ، تاريخ كباب قهوه را بررسي كنيد. توصيه مي شود بعد از كباب كردن قهوه به مدت يك ماه و بيشتر از قهوه از قهوه استفاده كنيد.

هنگام دم كردن قهوه داغ ، سعي كنيد قهوه را در حالي كه گرم است نوشيد. با خنك شدن قهوه ، واكنش هاي شيميايي رخ مي دهد كه نوشيدني را بي مزه ، تلخ و حتي بد بو مي كند.
كيفيت قهوه اي كه استفاده مي كنيد كم است

همانطور كه گفته قديمي مي رود ، مهم نيست كه چقدر بد درآمد كنيد. اگر حاضر نيستيد براي قهوه خوب پول خرج كنيد ، نبايد انتظار يك نوشيدني عالي داشته باشيد. مطمئنا قهوه خوب قيمت بالاتري دارد. بنابراين مدتي را صرف خريد قهوه كنيد.

درست است ، قهوه ارزان قيمت هميشه مي تواند توجه شما را به خود جلب كند ، زيرا معمولاً قهوه ارزان قيمت از كيفيت كمتري برخوردار است و در هنگام تهيه قهوه به تلاش بيشتري نياز دارد و طعم مناسبي به دست نمي دهد. بنابراين سعي كنيد از قهوه با كيفيت استفاده كنيد ، گرچه كمي گران باشد ، به خصوص اگر شما يك barista هستيد يا كافي شاپ داريد. زيرا در معرفي برند خود بسيار مؤثر است.
مقدار قهوه را با دقت اندازه گيري نكنيد

تصور كنيد كه ساعت 6 صبح چشمان شما باز است و 10 دقيقه ديگر از دست مي دهيد. حتي لازم نيست در اين شرايط قهوه را اندازه گيري كنيد و كافي است چند قاشق چاي خوري را با مقداري آب دم كنيد. شايد بد نباشد ، حداقل به اين دليل كه مقداري كافئين وارد بدن شما مي شود و باعث مي شود كه سردتر به نظر برسيد. اما براي يك قهوه عالي بايد مقادير را به درستي اندازه گيري كنيد و بنابراين به تعادل نياز داريد.


اشتباهات رايج دم كردن قهوه

اندازه گيري يكي از مهمترين قسمت هاي تهيه قهوه است ، اگر از بالاترين كيفيت قهوه استفاده مي كنيد و از قهوه تازه استفاده مي كنيد اما در آخر طعم مورد نظر را نداريد. حتماً نكته را از دست داده ايد. هميشه هنگام دم كردن قهوه مراقب باشيد ، مقدار قهوه موجود در آبجو را اندازه بگيريد و تا حد امكان ، يا مقدار مناسب آن را با يك قاشق تهيه كنيد.
دماي آب نبايد خيلي سرد يا خيلي گرم باشد. اگر مي خواهيد از نوشيدني نهايي قهوه لذت ببريد ، بايد قهوه را در دماي استاندارد دم كنيد ، دم كردن قهوه در دماي استاندارد يكي از مهمترين اصول دم كردن است. دماي ايده آل براي تهيه قهوه بين 195 تا 205 درجه فارنهايت (90.6 تا 96.1 درجه سانتيگراد) است. در اين بازه دما قهوه تركيبات خود را به خوبي آزاد مي كند و استخراج به درستي انجام مي شود. سپس يك دماسنج براي تهيه قهوه داشته باشيد.

يكي ديگر از اشتباهات متداول در دم كردن قهوه استفاده از آب در دماي نامناسب يا سردتر از دماي توصيه شده و برخي گرمتر از دماي استاندارد است كه هر دو به قهوه دم كرده آسيب مي رسانند. خيلي مراقب باش. دماي استاندارد آب هنگام دم كردن قهوه بين 90.6 تا 96.1 درجه سانتي گراد است. براي اين كار مي توانيد از دماسنج آشپزخانه استفاده كنيد.
شما قهوه را به درستي خرد نمي كنيد

اندازه دانه هاي قهوه آسياب شده بايد متناسب با روش دسته اي باشد. اگر آسياب قهوه به درستي انجام نشده باشد ، به عطر و طعم و عطر دلخواه نمي رسد. اگر دستگاه آزبست شما از كيفيت پايين برخوردار است ، بهتر است در بازار از قهوه زمين استفاده كنيد.
نحوه ذخيره قهوه شما اشتباه است

برخي از بسته هاي قهوه براي ذخيره قهوه مناسب نيستند. توجه داشته باشيد كه قهوه نبايد در معرض اكسيژن يا رطوبت باشد. بنابراين شما بايد قهوه را در ظروف باكيفيت و خنك نگه داريد ، به دور از نور يا در دماي بسيار بالا يا خيلي كم.
تجهيزات شما به درستي كار نمي كنند

ممكن است شما از ماشين آلات بسيار دقيق استفاده كرده و مرتباً آنها را تميز كنيد. اما هر وسيله اي طول عمر دارد و ممكن است مانند روزهاي اول كار نكند. بنابراين بهتر است دستگاه ها را به مرور زمان جايگزين كنيد تا قهوه خوبي تهيه شود.
شايد شما از فنجان مناسب استفاده نكنيد

ليواني كه استفاده مي كنيد بسيار مهم است. قطعاً نبايد پلاستيك باشد زيرا اين امر تأثير بدي در طعم قهوه دارد. علاوه بر اين ، مواد پلاستيكي ماده اي به نام BPA دارد كه مي تواند به مرور زمان وارد قهوه شود و براي سلامتي بسيار مضر است.

فنجان قهوه بايد از شيشه يا سراميك باشد. اگر هنگام مسافرت قهوه درست مي كنيد از ظروف استيل استفاده كنيد. هر دو طعم قهوه را حفظ كرده و قهوه را گرم نگه مي دارند.
شما مقدار زيادي قهوه درست مي كنيد (بهترين قهوه دم كرده)

شايد ساده ترين كار اين است كه كافي است مقدار زيادي قهوه دم كنيد تا در طول روز از آن استفاده كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد